sâmbătă, 22 ianuarie 2011

România.

Încercând și chinuindu-mă să realizez ceva amplu, complex, mi-am dat seama că nimănui nu-i pasă despre ce vorbesc eu acum. Așa că am să bat câmpii. Poate despre Guță, Băse, Ponta, Salam. 'Eşecele' lumii. You know what i'm talkin' about.
Cu ce naiba să te mai mândrești în țara asta când le vezi pe astea pe stradă cu ditamai stratu' de fond de ten și cu gloss încă 7 straturi. Și cu prosopul bunicii care nu-i acoperă o bucă. Bluzele, nu mai spun, că le iese câte o ţâţă afară. Frate, păi de ce naiba mai porți bluză? Du-te-afară în curu' gol! Și cu tocurile de 12 cm, mergând crăcănate ca Popei marinaru'.[știu că nu se scrie așa, deci nu mă freca,că vreau să subliniez ironia.] Da' vă mai lipsesc silicoanele și buzele injectate cu botox. Unele sunteți complete,altele nu și-au găsit boșorogi plini de bani. C'est la vie. Duceți-vă pe DN1 sau pe Autostrada Soarelui. Vi se umplu buzunarele de biștari.
Și de ce naiba porți chiloții aia tanga care au o ață în cur, adică o grijă în plus.[te mai oprești pe stradă că-ți intră în cur și și-i scoți]. Acum, mai nou sunt și la bărbați. Noroc cu Bote,alt stricat. Bă, 'să moară Gibilan' că pe vremea lu' bunicu' se purtau gogoșarii ăia imenși. Și totuși au supraviețuit. Bă și voi nebunilor. Haules Baules. Tricoul roz de la bazar, din care, cu putin efort vă mai iese-o șuncă.
Despre Guță. Guță e vai de curu' și de steaua lui, lua-l-ar ciuma să îl ia! Vai de rockăreala lui.
Sălămior, te așteaptă Victoria home.
Băse. Băse e un porc care a lăsat țara într-un container. Bine că ai tu nu-știu-ce casă prin Moscowa, naiba știe unde. Că ai haine de la Agnes Toma, și Lewis și de unde mai ai tu, când lumea moare de foame. N-au bani nici de-o pâine. Dacă ești așa viteaz, de ce ți-e jenă să ieși din casă?[FAIL!]
Bă, duceți România în prăpastia disperării! Și ne trageți pe toti dupa voi,idioților! Rușine!
În curând o sa pună țara noastră pe harta Europei ca fiind un sat. Că oricum cu toții sunteți țărani!

Un comentariu: